• Μοναδικές στιγμές εν πλω εδώ και 30 χρόνια
  • Ζήστε μια μοναδική εμπειρία με φόντο τη θάλασσα

ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΣΚΑΦΩΝ

YACHT MASTER CRUISES

Η εταιρεία Yacht Master Cruises δραστηριοποιείται στο χώρο της ναυτιλίας και της ενοικίασης σκαφών και σας προσκαλεί να ζήσετε μοναδικές στιγμές εν πλω.

Εδώ και 30 χρόνια λειτουργούμε και αναπτυσσόμαστε με γνώμονα την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας, προσφέροντας σκάφη αναψυχής κορυφαίας ποιότητας που μπορούν να σας ταξιδεψουν με ασφάλεια σε οποιοδήποτε εγχώριο μέρος ή στο εξωτερικό.

Πιο αναλυτικά, η Yacht Master Cruises σας προσφέρει την επιλογή ενοικίασης και αγοράς σκάφους μέσα ένα μεγάλο εύρος φουσκωτών και yacht, που διακρίνονται για την ποιότητα κατασκευής τους. Επιπλέον, αυτό που μας κάνει ξεχωριστούς στο χώρο της ενοικίασης σκαφών είναι ότι σε εμάς μπορείτε να φέρετε το δικό σας σκάφος ως προϊόν ενοικίασης.

Θέλοντας να καλύψουμε τις ανάγκες όλων των πελατών μας, δημιουργήσαμε μια ολοκληρωμένη σειρά υπηρεσιών που περιλαμβάνει: φύλαξη σκαφών στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο των εγκαταστάσεων μας, service φουσκωτών και yacht και μεταφορά αυτών, από και προς τη θάλασσα.

Διαθέτουμε τεχνικό προσωπικό υποστήριξης, με εμπειρία και εξειδίκευση στην επισκευή και συντήρηση σκαφών που μπορεί να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε πιθανή βλάβη ή δυσλειτουργία του σκάφους σας, με ταχύτητα και συνέπεια.

Γνωρίστε κι εσείς την εταιρεία ενοικίασης και εκμετάλλευσης σκαφών, Yacht Master Cruises, και ανακαλύψτε τους λόγους που την εμπιστεύονται χιλιάδες πελάτες, εδώ και 30 χρόνια.

ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ

Διαθέτουμε έμπειρο τεχνικό προσωπικό υποστήριξης που διασφαλίζει την ομαλή λειτουργία και ασφάλεια των σκαφών.

ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Δραστηριοποιούμαστε στον κλάδο της ναυτιλίας και της ενοικίασης σκαφών, εδώ και 30 χρόνια.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Φροντίζουμε να ξεκινάτε κάθε σας ταξίδι με σιγουριά!

Parking

Διαθέτουμε parking σκαφών σε στεγασμένο ιδιόκτητο χώρο, στον οποίο φιλοξενούμε μεγάλα και μικρά σκάφη 24 ώρες το 24ωρό, 7 ημέρες την εβδομάδα.

Μεταφορά

Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της εταιρείας μας αναλαμβάνει τη μεταφορά και την ανάθεση σκαφών βάρους έως 30 τόνους.

Επισκευές – Συντήρηση

Η ομάδα των εξειδικευμένων τεχνικών της εταιρείας μας αναλαμβάνει τη συντήρηση του σκάφους σας, καθώς και κάθε είδους επισκευή σε αυτό και τον κινητήρα του, με επαγγελματισμό και υπευθυνότητα.

Ταξιδέψτε σε μαγικούς προορισμούς με την ποιότητα και την αξιοπιστία των σκαφών της Yacht Master Cruises!

© 2019 YACHTMASTERCRUISES. ALL RIGHTS RESERVED | ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ - ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ DAZZLINK